Normafa Idősek Otthona

Cím

1121 BUDAPEST, NORMAFA ÚT 50.

Telefon

+36 1 458 3900

E-mail

info@normafaotthon.hu

Normafa Otthon

Galéria

Képek a mindennapokból

Az idős otthonunknak a lakók életminőségének javítása a fő célja, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az itt élőknek egy olyan otthont tudunk biztosítani, ahol szeretettel és törődéssel veszik körül őket. Az alábbi fotógalériában bemutatjuk az otthonunk különböző részeit, az itt lakók és dolgozók mindennapjait, hogy Ön is megismerhesse az otthonunk hangulatát és mindennapi életét.

Színházi pillanatok
Otthonunkban lépett színpadra Dévényi Ildikó Kálmán Imre- és Karády-díjas, valamint Lukács Melinda Karády-díjas színművésznő, hogy életre keltse Pivarnyik Anikó írónő, dramaturg kifejezetten az ő számukra írott, Karády Katalin életét megelevenítő zenés játékát. Az egyórás pódiumelőadást felejthetetlen Karády-dalok gazdagították. Zongorán kísért Tóth Gábor, az Év Ásza 2021 díjat elnyert zongoraművész. Az előadás után Lakóink meghatottan és örömmel osztották meg gondolataikat és érzéseiket a művészekkel! Köszönjük a emlékezetes pillanatokat!
Kirándulás a Wünscher kúrián
Az alapító-tulajdonos Ingatlanbank Holding évente kerti partin látja vendégül a Normafa Idősek Otthona lakóit.
A Zeneakadémián jártunk
Az USA egyik legkiválóbb ifjúsági zenekara, az Oakland Symphony Orchestra koncertjén örömmel hallgattuk a kilencven lehetséges zenész-növendék játékát a csodálatos környezetben.
Ünnepi készülődés
Élje át velünk az év végi ünnepi készülődés varázsát az idősotthonunkban, ahol a lakók és a dolgozók együtt ünnepelnek és megosztják az ünnepi hangulatot.
Kézműves foglalkozások, kiállítások
Ismerje meg kreatív oldalunkat az idősotthonunkban tartott kűzműves foglalkozásokon, ahol lakóink kézügyességüket és alkotókedvüket fejlesztik, miközben együtt készítenek ajándékokat és díszeket.
Születésnapok, köszöntések
Az idősotthonunkban minden alkalommal ünnepelünk! Ismerje meg társas eseményeink, születésnapok és egyéb köszöntések hangulatát, ahol boldog pillanatokat élünk át, és meghitt közösségben ünnepeljük a lakóinkat.
Az Otthon és környéke
Ismerje meg otthonunk hangulatát és a gyönyörű környéket, ahol az idősotthonunk helyet kapott. A természetközeli környezet, a nyugodt parkok és a közelben található látnivalók mind hozzájárulnak az itt élők kényelméhez és életminőségéhez.
Videók

Nézze meg az Otthonunkról készült videókat

Az idősotthonunk családias hangulatában mindenki megtalálja a helyét. Az otthonunkban nem csak lakóinknak, de a dolgozóknak is fontos a közösségi élet, az egymásra figyelés és az összetartás. Az alábbi videógalériában bemutatjuk az idősotthonunk különböző programjait, az itt élők és dolgozók közös pillanatait.

Bemutatkozás

Kedves érdeklődő, leendő kolléga! Kérlek nézd meg jelenlegi csapatunk bemutatkozó videóját!