Normafa Idősek Otthona

Cím

1121 BUDAPEST, NORMAFA ÚT 50.

Telefon

+36 1 458 3900

E-mail

info@normafaotthon.hu

Normafa Otthon

Intézményünkről

Az Otthon bemutatása

Magánintézményünk épülete az egykori Agro Hotel néven volt ismert. A szálloda felvásárlását követően a jogszabályi elvárások alapján került átalakításra és azóta is ennek megfelelően működik. A szállodai szolgáltatások jellege megmaradt, de kiegészült további egészségügyi szolgáltatásokkal. Üzemeltetője az Ingatlanbank Holding Zrt., mely az idős emberek intézményszintű ellátásában szerzett tapasztalatait már 2001. óta kamatoztatja.

Animate Image
Animate Image
Animate Image
Animate Image
Környék

A Normafa története

A Normafa lejtő tetején állt egy vén bükkfa, amely a monda szerint Mátyás király születésekor sarjadt. Többször villámcsapás érte, írók, művészek kedvelt kirándulóhelye is volt. 1840-ben itt énekelte Bellini: Norma című operájának nagyáriáját Schódelné Klein Rozália, európai hírű énekesnőnk, így a korábban Viharbükknek nevezett fát ettől kezdve Normafának nevezték. A korhadt faóriás 1927-ben dőlt ki. Emlékére a főváros 1962-ben egy új bükkfát ültetett, az eredeti fa helyén, ma emléktábla áll. A kidőlt fatörzset a margitszigeti artézi forrás medencéjében helyezték el, hogy a mészköves bevonat örök időkre konzerválja, azonban megfeledkeztek róla, a vízesés falához támasztott törzset a reárakódott, vastag mészbevonat elválaszthatatlanul odakötötte a falhoz, így ma is ott látható.

Miért pont mi?

  • Időskorát a Budai hegyekben, a Duna, Budapest látványát élvezve, friss, egészséges környezetben, a természet közelében töltheti.

  • Lakóinknak a magyarországi idősgondozásban elérhető legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtjuk, szállodai kényelemmel kiegészítve.

  • 24 órás nővérszolgálat, háziorvosi felügyelet, szakorvosi rendelés, gyógytornász, mentálhigiéné és rendszeres szűrővizsgálat érhető el, továbbá tornaszobánkban vagy a közeli erdőkben élvezheti a mozgás örömeit is.

  • Kényelmét szolgálják még a házon belül igénybe vehető szolgáltatások: fodrászat, manikűr-pedikűr, masszázs.

  • Az adott körülményekhez alkalmazkodunk. Amennyiben az egészségi állapota indokolja, a szolgáltatásokat a saját lakrészében biztosítjuk: napi négyszeri étkezés, gyógytorna, egyéni foglalkozások.

  • Külön színháztermünkben és klubhelyiségünkben rendszeres és színvonalas közösségi, kulturális programokkal várjuk. Megőrizzük nemzeti értékeinket, és lehetőséget biztosítunk mindenkinek saját vallása gyakorlására is.

Segítünk meghozni Önnek a legoptimálisabb döntést, egyéni igényeinek maximális figyelembevételével.